HTC Tattoo: de eerste fotoshoot

htc tattooVandaag kwam een koerier langs met een interessant pakje: een witte doos met aan de zijkant wat streepjescodes. De HTC Tattoo! Zonder handleiding, hoesje of millionaire pack (het is immers een budgettoestel), maar het belangrijkste is er wel: het toestel en de benodigde kabels om op te laden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De komende dagen zullen we een review maken en meer informatie publiceren over dit nieuwe Android-toestel. We beginnen met een serie foto’s van de HTC Tattoo.

De Tattoo zal in preorder rond de €299 gaan kosten en is vanaf eind oktober leverbaar. En voor wie zich afvraagt of de HTC Tattoo dan helemaal kaal geleverd gaat worden: nee hoor, de originele retailverpakking is nog niet af. De hoeveelheid extra’s is beperkt, maar je vindt er in ieder geval een handleiding, oplader, headset en batterij in.

[flickr]set:72157622542244016[/flickr]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.