HTC-telefoons op Vodafone-netwerk herstarten vanzelf

Bezoekers van het Tweakers-forum die een Android-telefoon van HTC hebben, melden dat hun telefoon vanzelf reboot. Het gaat hier om telefoons van HTC die gebruik maken van het Vodafone-netwerk. Het probleem lijkt zich bij alle modellen uit 2010 voor te doen, bijvoorbeeld de Wildfire of Desire. De oorzaak van het probleem is vooralsnog onbekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Volgens sommige gebruikers geeft de telefoon een foutmelding dat de sqlite-database te groot is. Sqlite is databasesoftware die vaak wordt gebruikt door internetbrowsers en bijvoorbeeld ook terug te vinden is in Mozilla Firefox. Het probleem is niet te verhelpen door het gebruik van een andere Android-versie. Vodafone heeft inmiddels het bestaan van het probleem erkend en zegt op dit moment bezig te zijn met gegevens te verzamelen die tot een oplossing kunnen leiden. Mocht dit probleem zich ook voordoen op jouw telefoon, dan schijnt het uitzetten van de 3G-verbinding het euvel te verhelpen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.