Oh nee toch: de opvolger van de HTC One gaat echt The All New HTC One heten
Wouter Nijsen

HTC The All New OneHet doorgaans betrouwbare Twitteraccount Evleaks heeft opnieuw een foto gepubliceerd waaruit blijkt dat HTC de merknaam van zijn nieuwe vlaggenschip vast heeft staan. Zo gaat de opvolger van de gerenommeerde HTC One niet HTC Two of HTC 8 heten, maar The All New HTC One.

Even Blass, zoals de man achter het account heet, heeft een foto gekregen waarop een trademarksymbool van de nieuwe telefoon staat afgebeeld. Dat is een symbool dat wordt gebruikt om een nog niet geregistreerde handelsnaam aan te duiden. De wereld komt het op 25 maart eindelijk te weten, want dan onthult HTC het nieuwe toptoestel op een evenement in Londen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Volgens Blass verschijnt het toestel in drie kleuren: grijs, zilver en goud. Hoe hij aan zijn informatie komt weet niemand, maar vermoedt wordt dat Blass bronnen heeft die dichtbij de productie van HTC`s toestellen zitten.

HTC The All New One opvolger op HTC One

HTC The All New OneDe Taiwainese fabrikant heeft zelf nog niets losgelaten over een mogelijke naam. Op het World Mobile Congress werd met geen woord gerept over de opvolger op de HTC One, maar stonden twee smartphones uit de middenklasse in de spotlights: de HTC Desire 816 en Desire 610.

De verwachting is dat The All New One een Snapdragon 800-processor (2,26GHz) en 3GB aan werkgeheugen krijgt. Daarnaast speculeert men dat de knoppen zich voortaan op het scherm bevinden, in plaats van eronder naast het HTC-logo.

Als het nieuwe toestel in de winkels ligt, zal HTC kort daarna een Mini-variant op de markt brengen, denken experts.

Het laatste HTC nieuws op een rijtje

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.