‘Opvolger HTC One gaat The All New One heten’

HTC The All New OneVolgens de doorgaans goed ingevoerde Twitteraar Evan Blass gaat de opvolger van de HTC One de THe All New HTC One gaat. Blass beweert verder dat het toestel bij verschijning beschikbaar wordt in het grijs, silver en goud. Waarop hij zijn informatie baseert is niet bekend, maar mogelijk heeft de Twitteraar (ook bekend onder de alias @evleaks) bronnen die dicht bij de productie van het toestel zijn betrokken.

Of het HTC-toestel nu The All New One gaat heten of niet, een ding is zeker: HTC onthult zijn nieuwe toptoestel officieel op 25 maart. Gisteren stuurde de Taiwanese fabrikant een persuitnodiging die erop duidt dat de aankomende smartphone niet tijdens het Mobile World Congress wordt gepresenteerd, maar enkele weken erna op een apart evenement.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

The All New One wordt de vermoedelijke opvolger van de HTC One, de fraaie smartphone met aluminium unibody-behuizing die HTC begin 2013 op de markt bracht. Zoals je in onze HTC One review kunt lezen, zijn we erg te spreken over de stevige telefoon, die ook nog eens bijzonder vlot is. Over zijn opvolger is weinig bekend, maar naar verwachting krijgt deze een Snapdragon 800-processor (2,26GHz) en 3GB aan werkgeheugen.

Verder is de verwachting dat de knoppen van het toestel zich op het scherm bevinden, in plaats van eronder naast het HTC-logo. Ook verschijnt er naar verluidt op een later moment een Mini-variant van het toestel. Gaat die dan The All New One Mini heten? Binnenkort weten we meer.

Het laatste HTC Two (M8) nieuws op een rijtje

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.