HTC Thunderbolt te overclocken naar 1,8 GHz

thunderbolt overclockenDe HTC Thunderbolt is een snel toestel en om dat te bewijzen heeft Derek Rodriguez geprobeerd om het toestel zo goed mogelijk te overclocken. Hij haalde daarbij een verbazingwekkende score van 1,8 GHz (zie hiernaast), waar zelfs niet de Motorola Xoom aan kan tippen. Ook bij gebruik van Quadrant bleek dat de HTC Thunderbolt enorm goed scoort, zoals uit de afbeelding hieronder blijkt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

In beide gevallen werd gebruik gemaakt van een kernel, die niet officieel is uitgebracht. Wie ondertussen droomt van een toestel dat bijna tweemaal zo snel is als je gewend bent, moet weer even met beide benen terug op aarde. Het is niet aan te raden om je toestel voor langere tijd op een kloksnelheid van 1,8 GHz te laten draaien. Beschouw het daarom vooral als een goed voorbeeld waar de Thunderbolt toe in staat is.

thunderbolt quadrant

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.