HTC Two conceptvideo geeft indruk van aankomend vlaggenschip

Gijs Ettes
13 december 2013, 8:59
1 min leestijd
HTC Two conceptvideo geeft indruk van aankomend vlaggenschip
HTC Two conceptvideo

Een HTC Two conceptvideo is verschenen die, op basis van de geruchten die nu bekend zijn, een indruk geeft van hoe het aankomende vlaggenschip van HTC er mogelijk uit gaat ziet. Het filmpje ziet er behoorlijk gelikt uit en spreekt over een ‘samengestelde constructie’ die ervoor moet zorgen dat het toestel lekker in de hand ligt en fijn in gebruik is.

Verder wordt in de The All New HTC One conceptvideo ingegaan op de verwachte specificaties van het toestel. Naar verluidt zal de opvolger van de HTC One beschikken over een 2,3GHZ quadcore-processor (Snapdragon 800), 3GB aan werkgeheugen en een flinke 4000 mAh-accu. Ook gokken de makers erop dat HTC het toestel zal voorzien van een 5 inch-scherm met een 2K-resolutie (2560 bij 1440 pixels) en een zeer kleine rand rondom het scherm. We verwachten dat meer en meer high-end smartphones in 2014 een 2K-scherm zullen hebben.

Lees verder na de advertentie.

Andere mogelijke specificaties hebben betrekking op het scherm van de HTC Two, ook wel bekend onder de naam HTC M8 of HTC One Two. De 10-megapixelcamera moet door de ultrapixel-technologie een flinke stap voorwaarts zijn in vergelijking met de 4-megapixelcamera in de HTC One. Net als de HTC One Max is de smartphone mogelijk uitgerust met een vingerafdrukscanner.

Lees meer over de HTC Two (M8)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu