Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Maak kennis met het mogelijke design van de HTC Two in deze render

Gijs Ettes
12 februari 2014, 10:20
1 min leestijd
Maak kennis met het mogelijke design van de HTC Two in deze render
HTC Two design

Een uitgelekte foto en een render gemaakt door een forumlid van XDA tonen het mogelijke The All New HTC One> design. Wat vooral opvalt is dat de smartphone qua ontwerp nauwelijks afwijkt van het huidige vlaggenschip van HTC, de HTC One. De voorzijde van het toestel is waarschijnlijk identiek, maar dan wel met een groter scherm (5 inch) en een dunnere schermrand. De resolutie van het display is naar verluidt 1080p en daarmee even scherp als het scherm op de One.

De render toont verder een dubbele flitser en cameralens aan de achterzijde. Het uitgelekte kiekje komt op zijn beurt overeen met de HTC Two foto‘s die we op maandag voorbij zagen komen. De virtuele knoppen bevinden zich wederom op het scherm, in plaats van naast het HTC-logo onder het display, en zijn qua ontwerp hetzelfde. De kans is daarmee groot dat we te maken hebben met legitieme afbeeldingen van het HTC Two design.

Lees verder na de advertentie.

HTC Two design

Naar verwachting is de HTC Two voorzien van een 5 inch-scherm (1080p), een 2,5GHz-quadcore-processor en 3GB aan werkgeheugen. Het ligt voor de hand dat de smartphone draait op de laatste versie van Android 4.4 (KitKat) met de Sense 6.0-skin van HTC.

In het artikel ‘HTC Two nieuws: alles wat we tot nu toe weten’ analyseren we de sterkste geruchten met betrekking tot dit HTC-toestel. Hieronder vind je de laatste berichten over de HTC Two.

Lees het laatste HTC Two nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu