Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘HTC Two foto’s gelekt, toont opvolger HTC One’

Redactie
8 november 2013, 14:56
1 min leestijd
‘HTC Two foto’s gelekt, toont opvolger HTC One’
'HTC Two foto

Enkele The All New HTC One foto’s zijn gelekt, de vermoedelijke opvolger van de HTC One. De foto’s zijn afkomstig van de Chinese website Eprice, die al eerder juiste informatie over HTC-toestellen publiceerde. Zo wist Eprice als eerste dat de HTC One Max een vingerafdrukscanner kreeg. De nieuwe gelekte HTC Two foto’s zijn vrij onduidelijk, maar laten een donkerder aluminium (of ander metaal) zien, met een opening boven de cameralens waarvan de functie nog onbekend is. Mogelijk gaat het om een vingerafdrukscanner, net als bij de HTC One Max.

Het is daarbij nog niet bekend dat de opvolger van de HTC One de HTC Two gaat heten. Het toestel op de foto’s is volgens Eprice de HTC M8. De HTC One kreeg als codenaam de HTC M7. AndroidPlanet verwacht dat de opvolger de naam HTC Two krijgt.

Lees verder na de advertentie.

HTC Two specs

Er is nog weinig uitgelekt over de The All New HTC One. De verwachting is dat de smartphone een Snapdragon 800-processor en 3GB aan werkgeheugen krijgt. Door de opening boven de lens die te zien is op de HTC Two foto’s lijkt het tevens logisch dat de HTC Two een vingerafdrukscanner bevat.

Een releasedatum, prijs of andere specificaties zijn vooralsnog niet bekend.

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu