‘HTC Two Mini specificaties weinig verrassend: 4,5 inch-scherm en quadcore-cpu’

Gijs Ettes
9 februari 2014, 12:12
1 min leestijd
‘HTC Two Mini specificaties weinig verrassend: 4,5 inch-scherm en quadcore-cpu’
HTC Two Mini

De mogelijke en weinig verrassende specificaties van de Mini-versie van de HTC Two zijn uitgelekt. Naar verluidt zal de HTC Two Mini een kleine verbetering worden ten opzichte van zijn voorganger, met een iets groter 4,5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, een identieke 1,4GHz-quadcore-processor en Android 4.4.2 (KitKat) met de Sense 6.0-skin van HTC.

De verwachting is verder dat er eveneens 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen aan boord is bij de HTC Two Mini. De opslagruimte is waarschijnlijk uit te breiden met een micro-sd-kaartje; dat was bij de vorig jaar verschenen  HTC One Mini  nog niet mogelijk. Een andere vernieuwing is dat de virtuele knoppen om door Android te navigeren op het scherm zitten, in plaats van eronder, net als bij de HTC Two.

Lees verder na de advertentie.

De HTC Two Mini beschikt mogelijk ook over betere camera’s aan de voor- en achterzijde. Smartphone-lekker Evan Blass schrijft over een 13-megapixel-camera aan de achterzijde en een 5-megapixel-frontcamera. De interface van de smartphone lijkt waarschijnlijk veel op de HTC Two screenshot die we eerder voorbij zagen komen.

Over de release van de HTC Two Mini is vooralsnog niets bekend. Naar verluidt verschijnt de HTC Two eind maart, waardoor we de Mini-variant in ieder geval niet daarvóór hoeven te verwachten.

Lees meer over de HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu