‘HTC Two screenshot toont vernieuwde interface met Sense 6.0’

Gijs Ettes
7 februari 2014, 8:23
1 min leestijd
‘HTC Two screenshot toont vernieuwde interface met Sense 6.0’
HTC Two screenshot

Een mogelijke The All New HTC One> screenshot die afgelopen nacht op Twitter is geplaatst, toont de vernieuwde Android-interface voor het toestel met Sense 6.0. Wat opvalt is dat er virtuele knoppen zijn verwerkt in de interface. Onder aan het scherm zijn respectievelijk de terugknop, homeknop en multitasktoets te vinden. Direct daarboven staan snelkoppelingen naar de telefoon-app, berichten-app, het applicatie-overzicht, de browser en de camera.

De geruchtenstroom rondom de HTC Two (of HTC M8) is de afgelopen week flink op gang gekomen. Zo verscheen er op dinsdag een foto van het toestel die later nep bleek te zijn. Ook werd er gespeculeerd over een HTC Two frontcamera met 5 megapixels, maar of die eraan komt is ook allerminst zeker.

Lees verder na de advertentie.

Als we de mogelijke HTC Two screenshot (links) vergelijken met de Sense-interface op de HTC One (rechts), wordt direct duidelijk dat deze dezelfde verhouding hebben. Dat duidt erop dat de HTC One opvolger waarschijnlijk dezelfde schermresolutie heeft (1080p) als zijn voorganger. Ook de opstelling van de apps onderaan is hetzelfde.

De tijd staat in de uitgelekte screenshot op 10:08u, de tijdsaanduiding die we op alle HTC persfoto’s zien en die (volgens sommigen) zorgt voor de mooiste weergave van een digitale klok. Verder zijn er grote vierkante widgets te zien met het weer, sportevenementen, telefooncontacten en de galerij.

Lees meer over de HTC Two

In het artikel ‘HTC Two nieuws: alles wat we tot nu toe weten’ analyseren we de sterkste geruchten met betrekking tot dit HTC-toestel. Hieronder vind je de laatste berichten over de HTC Two.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu