‘HTC Two specificaties lekken uit: 1080p-scherm en quadcore-processor’

HTC Two specificatiesDe mogelijke HTC Two specificaties zijn uitgelekt, samen met een prototype van het design op een Franse tech-website. De HTC Two, ook wel bekend onder de werktitels The All New HTC One of HTC One 2, zal naar verluidt beschikken over een 5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels (0,3 inch groter dan de originele One), een quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 800/805) en de mogelijkheid voor output van 4K-video op een extern scherm dat dit ondersteunt.

Verwacht wordt dat de HTC Two daarnaast twee BoomSound-speakers aan de voorzijde zal hebben, net als andere toestellen in de One-serie. Aan de achterzijde zou het toestel beschikken over een 4-megapixelcamera (ultrapixelcamera) met een dubbele led-flitser en de lens aan de voorzijde zou foto’s schieten met 2,1 megapixel.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Deze geruchten zijn uiteraard nog niet door HTC bevestigd, maar we gokken dat hier tijdens de aankomende Mobile World Congress eind februari wel eens verandering in zou kunnen komen.

Momenteel heeft HTC tussen de drie en vier procent van de wereldwijde smartphonemarkt in handen. Het ging de afgelopen jaren niet bijster goed met de Taiwanese telefoonmaker, maar met de HTC One heeft HTC veel goodwill gekweekt. We verwachten dan ook niet dat HTC in 2014 afstapt van de naam ‘One’ en gaan ervan uit dat de opvolger van het huidige topmodel qua design weinig zal afwijken.

Lees meer over HTC

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.