De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Update: Foto HTC Two met vingerafdrukscanner is nep

Wouter Nijsen
4 februari 2014, 22:47
2 min leestijd
Update: Foto HTC Two met vingerafdrukscanner is nep
HTC Two nieuws

De foto waarop een HTC Two met een mogelijke vingeradrukscanner werd afgebeeld, is nep. Dat laat  Mark Moons, regio directeur HTC BeNeLux, op Twitter weten. “Somebody has been photoshopping”, reageert de Nederlander op de afbeelding die een  Russische HTC fanwebsite  het web opslingerde.  Op de achterkant van de  The All New HTC One  was een dubbele flitser en een mogelijke vingerafdrukscanner te zien.

Lees verder na de advertentie.

Het is niet zeker of HTC met een vingerafdrukscanner komt.  Het zou niet de eerste voor HTC zijn. De  HTC One Max, een grotere versie van de One, heeft ook een dergelijke scanner aan de achterzijde van het toestel.

De cameralens van de HTC Two kan de gebruiker naar verluidt wisselen naargelang de situatie en de hoeveelheid licht die beschikbaar is. Als dat klopt, heeft HTC een primeur. Nooit eerder kon de consument bij een smartphone de lens verwisselen. Tot zover tast HTC in het duister over de langverwachte opvolger.

Sterker nog, het is nog niet eens zeker welke naam het toestel krijgt. De werktitel luidt `HTC M8`, maar de kans is klein dat dat ook de specifieke titel wordt. De HTC Two, HTC One 2 en The New HTC One zijn namen die regelmatig op het web opduiken.

‘HTC Two vanaf maart te koop’

virtuele knoppen htc two

We verwachten dat HTC`s nieuwe vlaggenschip binnen een aantal maanden verkrijgbaar is. Volgens het doorgaans betrouwbare Bloomberg is de langverwachte opvolger vanaf maart te koop. Als dat klopt, is de kans aanwezig dat de telefoon eind februari op de Mobile World Congress in Barcelona uit de doeken wordt gedaan.

De HTC Two wordt de langverwachte opvolger op de uitstekend ontvangen HTC One. Deskundigen spraken van één van de beste telefoons van het vorige jaar. Qua hardware denken we dat de opvolger een stuk sterker zal worden. Verwacht wordt een 5 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels (0,3 inch groter dan de originele One), een quadcore-processor (Qualcomm Snapdragon 800/805) en de optie om 4K-video op een extern scherm af te spelen.

Lees meer over de HTC Two

BfplfSrCcAABg8F
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu