‘Updateschema HTC voor Android Lollipop uitgelekt’

Gijs Ettes
20 oktober 2014, 12:56
1 min leestijd
‘Updateschema HTC voor Android Lollipop uitgelekt’
HTC Desire Eye kopen

De vermeende roadmap van HTC met betrekking tot de Android Lollipop update is uitgelekt. Het HTC updateschema is gepubliceerd op de website van LlabTooFer, een insider die regelmatig informatie over onaangekondigde smartphones en tablets lekt. Het schema geeft een indicatie wanneer de toestellen van HTC van een update worden voorzien. Zo krijgen  de Google Play-edities van de HTC One M7 en HTC  One M8 nog dit jaar een update, terwijl de reguliere M7 en M8 pas begin volgend jaar aan de beurt zijn.

De onlangs gepresenteerde HTC Desire Eye  (zie afbeelding)  wordt tussen januari en maart van een update voorzien, net als de HTC Butterfly 2. En dan is er nog een hele reeks midrange toestellen die in maart of april een update tegemoet kunnen zien. Hiertoe behoren onder andere de HTC One Mini, One Mini 2, Desire 816 en HTC One Max.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk het HTC updateschema

De data die in het HTC updateschema zijn te vinden, zijn uiteraard niet allemaal door de Taiwanese telefoonmaker bevestigd, al wisten we wel al dat de vlaggenschipmodellen van het bedrijf een update zullen  ontvangen. De volledige lijst met smartphones die worden bijgewerkt naar Android Lollipop vind je hieronder. De data die erbij staan, zijn onder voorbehoud.

HTC updateschema

Het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu