HTC verkoopt 1 miljoen keer de HTC Magic

htc magicHTC CEO Peter Chou heeft bekendgemaakt dat er 1 miljoen exemplaren van de HTC Magic zijn verkocht. Het toestel is sinds april 2009 verkrijgbaar en de mijlpaal van 1 miljoen toestellen in vier maanden tijd is een behoorlijke prestatie. Chou liet ook weten dat HTC plannen heeft om zich te richten op midrange toestellen in de prijsklasse rond $300. Deze toestellen zullen in de loop van 2009 beschikbaar komen. In Nederland kun je de HTC Magic kopen via Vodafone.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


HTC is ook bezig om toestellen in china uit te brengen. Het gaat om drie nieuwe toestellen die onder het merk Dopod verkrijgbaar zullen zijn. De HTC Hero, HTC Magic en een goedkoper toestel met de codenaam HTC Click zijn in de maak, zo maakte marketingdirecteur Jackie Zhang van Dopod bekend. Het zijn toestellen die speciaal moeten worden aangepast voor het Chinese 3G-netwerk. Op dit moment zijn er nog geen Android-toestellen in china gelanceerd.

Via: Digitimes

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.