HTC verwacht nog twee nieuwe smartphones voor de zomer
Redactie

htc smartphonesHTC zal voor de zomer twee nieuwe smartphones lanceren, vertelde het bedrijf bij de presentatie van de kwartaalcijfers. Ze zien de toekomst zonnig tegemoet; in het lopende tweede kwartaal zullen er 36 procent meer toestellen worden verkocht dan in het eerste kwartaal. Ze denken 4,5 miljoen telefoons te verkopen, goed voor een omzet van 1,6 miljard dollar. De twee HTC-toestellen die nog op de markt komen zouden kunnen draaien op Windows Mobile. HTC had namelijk beloofd dat er evenveel Android- als Windows Mobile-toestellen op de markt komen en de aankondigingen gingen tot nu toe alleen over Android-toestellen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


HTC zegt dat het succes vooral te danken is aan Android, dat zowel in de VS als in Europa aan een opmars bezig is. HTC zegt sneller te kunnen reageren met nieuwe telefoons, aldus CFO Cheng Hui-ming. In Europa zijn de HTC Legend en Desire de succesnummers; ze verkopen in Nederland beter dan verwacht.

Meer info: Corpasia.net

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.