HTC viert 100.000 Android-applicaties zaterdag op Dance Valley

dance valleyHTC gaat in Nederland iets leuks organiseren om de 100.000ste Android-applicatie te vieren: ze gaan komende zaterdag op Dance Valley in Spaarnwoude de bezoekers verrassen. Er worden 40.000 bezoekers verwacht op dit dance-festijn. Mark Moons, Regional Director HTC Benelux: “Met onze actie op Dance Valley willen we op bijzondere wijze aandacht schenken aan het succes van Android en de Android Market. Android is sinds de introductie snel populair geworden. Dat merk je niet alleen aan het groeiende aantal gebruikers van mobiele telefoons met Android, maar ook doordat steeds meer ontwikkelaars zich richten op het bieden van nieuwe apps.”

“Van iedere tien Android-toestellen die er momenteel worden verkocht, zijn er zeven van HTC. Ik verwacht dat de ontwikkeling van Android doorzet en het voor het einde van het jaar is uitgegroeid tot het grootste mobiele platform”, aldus Moons.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

mark moonsZoals je eerder al kon lezen, is onlangs de (onofficiële) grens van 100.000 Android-applicaties gepasseerd. Het gaat hierbij om het totale aantal applicaties dat in de Android Market is gepubliceerd, waarvan een deel alweer is weggehaald of verdwenen. Vandaar dat de teller bij Google altijd wat lager staat.

Om te zorgen dat je goed voorbereid op Dance Valley komt, heeft HTC een lijstje gemaakt met 10 onmisbare apps uit de Android Market:

  • 9292ov: Hoe laat vertrekt de trein, bus, metro en tram naar jouw event?
  • MixZing Media Player: Luister op weg naar het event de beste tracks om in de stemming te komen!
  • Buienalarm: Wat moet je aantrekken en houden we het droog vandaag?
  • Shazam: Hoe heet dit nummer ook alweer? Met Shazam weet je het!
  • Tweeps Around: Welke Twittercontacten zijn allemaal op het event aanwezig?
  • Facebook: Deel je ervaringen en foto`s van de beste DJ`s direct met je Facebook-vrienden!
  • Dance Music Trivia: Wie van je vrienden heeft de meeste kennis van dance-muziek en artiesten? Test ze ter plekke!
  • Bump: Deel foto`s, contacten en apps door jouw telefoon tegen het toestel van een vriend te `bumpen`.
  • Picsay Pro: Bewerk je foto`s met leuke teksten en kleuren en deel ze vervolgens!
  • Cardiotrainer: Hoeveel calorieën heb je al verbrand met dansen vandaag? Meet het met de cardiotrainer!

Aanstaande zaterdag loopt overigens ook HTC’s zomeractie af, waar je eerder over kon lezen. Op de website htctje.nl is te zien in welke Nederlandse stad komende zaterdag 7 augustus een “shop on fire” gaat, ter promotie van de HTC Wildfire. Spaarnwoude staat niet op de kaart.

Update: Om misverstanden te voorkomen: er staan nu nog 6 steden op de kaart, maar daarvan zal zaterdag slechts één stad overblijven.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.