De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘HTC Vigor gelekt via The Phone House’

Redactie
16 augustus 2011, 16:20
1 min leestijd
'HTC Vigor gelekt via The Phone House'

De verwachte HTC Vigor is eventjes opgedoken op de Nederlandse site van The Phone House. Op de site was kort een foto van de telefoon te vinden met daarbij de specificaties. Zo heeft de 1,5 GHz dual-core telefoon met 8 megapixel camera een 4.3 inch HD-display een resolutie van 1.280×720. Deze zou draaien op Android 2.3.4 aangevuld met HTC Sense 3.5. Ook heeft de telefoon Beats by Dr. Dre technologie aan boord. Hiermee zou het de eerste telefoon zijn die van HTC die gebruikt maakt van het onlangs gekochte Beats Electronics.

De kans bestaat natuurlijk dat de gelekte foto nep is, maar aangezien de HTC Vigor al op een uitgelekte roadmap van de Amerikaanse provider Verizon werd genoemd is het toch wel aannemelijk dat de gelekte specificaties kloppen. Bij verwachte levertijd staat 1 tot 2 maanden en dat komt redelijk overeen met de datum op de roadmap van 6 oktober. Bij de aankondiging van de aankoop van Beats Electronics liet HTC weten dat dit jaar nog de eerste smartphone gebruik makend van de audiotechnologie op de markt zou komen.

Lees verder na de advertentie.

HTC Vigor The Phone House screenshot

Qua design heeft de telefoon veel weg van de HTC Sensation. Kijkend naar de interne specificatie lijkt het logisch dat dit het volgende vlaggenschip van HTC gaat worden. Hiermee lijkt HTC de lat weer een stapje hoger te leggen voor andere fabrikanten die hoogstwaarschijnlijk hun best aan het doen zijn om HTC te overtreffen.

Update: Inmiddels heeft The Phone House laten weten dat de bewuste screenshot een vervalsing is. De lay-out zou niet kloppen en het is tevens niet mogelijk om een levertijd van 1 tot 2 maanden in te geven in het systeem van The Phone House. Het is niet duidelijk wie de vervalsing heeft gemaakt.

Bron: HTC Inside

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's