De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Gelekte video toont HTC Vive-smartphone’

Erwin Vogelaar
8 januari 2017, 10:03
2 min leestijd
‘Gelekte video toont HTC Vive-smartphone’

In een gelekte video van HTC zien we hoe het bedrijf verschillende kleuren en materialen gaat inzetten voor zijn smartphones. Interessanter nog: er is een HTC Vive-smartphone te zien.

Lees verder na de advertentie.

HTC Vive-smartphone

In een nieuwe promovideo van HTC, die gelekt is door beroepslekker Evan Blass, is een nieuwe HTC Vive-smartphone te zien. De focus van de video ligt op het uiterlijk van onze smartphones. HTC wil meer experimenteren met opvallende kleuren en materialen, om van de smartphone een product te maken dat bij iedereen past. Het meest interessante onderdeel van de video duikt pas op het eind op: een HTC Vive-smartphone. Bekijk de video hieronder zelf.

https://twitter.com/evleaks/status/817960781610360832

Aan het eind van de video zien we een HTC-smartphone liggen met duidelijk het HTC-merk en het Vive-merk erop. Daarna zien we het toestel opgepakt worden en er mee gebeld worden. Vive kennen we nu alleen nog als naam voor de virtualrealitybril van HTC. Sluit deze prijzige bril aan op een krachtige computer en je kunt in allerlei vr-werelden stappen. Hoe deze vr-bril past bij deze smartphone is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk zal de focus van de HTC Vive-smartphone tevens op virtual reality liggen, maar het is onwaarschijnlijk dat de HTC Vive-bril er op aangesloten kan worden.

Aangezien deze video gelekt is, is het goed mogelijk dat het nog enkel om een concept gaat. Dat er een HTC Vive-smartphone getoond wordt, betekent dus niet dat deze definitief uitgebracht gaat worden. Op 12 januari komen we mogelijk meer te weten over de HTC Vive-smartphone. Op die dag zal HTC zijn nieuwe producten uit de doeken doen tijdens een presentatie. Vooralsnog weten we niet veel over de komende onthullingen, afgezien van een “for U” uitnodiging. Al het nieuws rond de presentatie van HTC lees je natuurlijk hier op Android Planet.

Lees het laatste nieuws over HTC

Bron: Evan Blass
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu