HTC Vogue krijgt Gingerbread

Redactie
30 december 2010, 12:03
1 min leestijd
vogue

De HTC Vogue, de Amerikaanse versie van de beroemde HTC Touch met een 400 MHz-processor, draait officieel op Windows Mobile 6. Tweakers van het XDA-forum zijn er echter in geslaagd om een werkende Gingerbread-poort te maken voor de Vogue. Hierdoor is het mogelijk om van deze oude Windows Mobile-telefoon een Android-telefoon te maken. Het gaat je voorlopig echter niet lukken om video’s te maken met de Gingerbread-poort, maar verder werken alle functies naar behoren.

Het is niet heel ingewikkeld om Android te installeren op een Windows Mobile-telefoon. Zorg dat je de stappen in de handleiding één voor één afhandelt en een kind kan de was doen.

Lees verder na de advertentie.

Er verschijnen overigens ook steeds meer Gingerbread-roms voor Android, die gebruikers kunnen installeren op hun gerootte telefoon. De meeste roms zijn echter nog niet volwassen genoeg om te installeren op je telefoon en zitten nog vol bugs (bijv. Wi-Fi dat niet werkt). Wij van Android Planet raden gebruikers dan ook af om overhaast Gingerbread-roms te installeren. Zorg dat je de nadelen van een rom kent voor je deze op je telefoon zet!

Via: AndroidGuys

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu