Placeholder
Redactie

HTC 5 inchHTC werkt aan een 5 inch smartphone met een 1080p HD-scherm. Dat meldt HTC Source op basis van anonieme bronnen. Het toestel, dat waarschijnlijk op de linker foto staat, zou een scherm met een resolutie van 1794 bij 1080 pixels en een pixeldensiteit van 480 pixels per inch (PPI) moeten hebben. Ter vergelijking: de iPhone 5 heeft 326 PPI, de Galaxy S III 306 PPI. De grote smartphone krijgt een Snapdragon S4 quadcore-processor, 1.5GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte. De bron beweert tevens dat het geheimzinnige toestel een tweede notificatie-LED voor gemiste oproepen en notificaties op de achterkant krijgt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Op dit moment wordt de smartphone de HTC DIx genoemd. Volgens HTC Source wordt het toestel in de DROID-lijn gelanceerd, wat zou kunnen betekenen dat het toestel exclusief voor de Amerikaanse markt wordt ontwikkeld. Het is waarschijnlijk dat HTC na het succes van de Samsung Galaxy Note ook aan een smartphone met een 5 inch scherm werkt, die mogelijk ook in Europa verkocht gaat worden.