De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

‘HTC werkt aan HTC M8 Prime’

Gijs Ettes
30 april 2014, 9:16
1 min leestijd
‘HTC werkt aan HTC M8 Prime’
HTC One M8 Prime

“Vergeet de Ace. Het toestel waar jullie allemaal écht op zitten te wachten heeft de codenaam M8 Prime”, aldus Twitteraar @evleaks. De bekende lekker van smartphones en andere mobiele apparaten hint in zijn laatste tweet naar een nieuw toestel waaraan HTC mogelijk werkt. Het is zeker niet het eerste gerucht met betrekking tot een nieuwe versie van de HTC One M8. Gisteren meldden anonieme bronnen bijvoorbeeld nog dat er een plastic variant van het toestel komt, met een aanzienlijk lager prijskaartje.

De HTC One M8 Ace zou exact dezelfde specificaties krijgen als de reguliere M8, maar een plastic behuizing en een prijs van omgerekend circa 346 euro. Zelfs met een iets hogere adviesprijs van 399 of 449 euro zou het toestel dan nog gemakkelijk kunnen concurreren met het vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S5.

Lees verder na de advertentie.

Verdere informatie over de HTC M8 Prime en wat het toestel precies gaat brengen, is nog niet voorhanden. Mogelijk wordt het een verbeterde versie van de HTC One M8 met een snellere processor en een iets groter scherm met een hogere resolutie. Concurrent Samsung werkt naar verluidt ook aan een nieuwe versie van de Galaxy S5, die mogelijk een behuizing van aluminium krijgt. Momenteel bestaat de S5 nog grotendeels uit plastic, maar het toestel is wel – in tegenstelling tot de M8 – stof- en waterbestendig.

De beste HTC One M8 aanbiedingen

Meer over het toestel lees je in onze uitgebreide HTC One M8 review. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen van dit moment voor je uitgelicht.

[ad-block id=50 style=narrow]

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu