Placeholder
Redactie

HTCHTC betaalt Apple niet 6 tot 8 dollar per verkochte Android-telefoon. Dit heeft HTC’s CEO Peter Chou verteld. HTC schikte onlangs met Apple in een grote patentzaak, waarna analisten beweerden dat HTC het hierboven genoemde bedrag per verkochte smartphone moesten betalen aan Apple. Chou zegt nu dat het bedrag basisloos is en helemaal niet klopt. Verdere details over het schikkingsbedrag wil Chou niet geven.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Chou zei het volgende:

Ik denk dat de schattingen basisloos zijn en absoluut niet kloppen. Het is een schandelijk cijfer, maar ik ga er verder geen commentaar op geven met specifieke cijfers. Ik geloof dat wij een zeer fijne schikking met een goed einde hebben bereikt.

Details over de schikking zijn op het moment nog steeds schaars. Het is daarom niet duidelijk hoe beide bedrijven elkaar dan wel tegemoet zijn gekomen.

  • Spotlights: