HTC Wildfire is leverbaar in online shops

Redactie
3 juli 2010, 16:36
1 min leestijd

In mei presenteerde HTC een nieuwe telefoon, de HTC Wildfire. Deze telefoon is sinds gisteren leverbaar bij diverse online shops, met abonnement of sim-lock vrij. Centraal in deze smartphone staan online-contacten, met nieuwe widgets en functies ben je altijd op de hoogte van de “online status” van je vrienden. Zelfs de naam van het toestel is gekozen middels facebook. Maar de HTC Wildfire heeft méér te bieden, het is een van de goedkopere HTC toestellen en heeft redelijk tot goede specificaties.

Alles wat je van HTC kan verwachten
HTC heeft eerder een budgetmodel uitgebracht, maar deze werd een flop. We hebben het over de HTC Tattoo; er zit Android op maar door het kleine beeldscherm zijn er veel applicaties niet voor geschikt.
Met de Wildfire heeft HTC het anders aangepakt, de specificaties zijn te vergelijken met die van de Hero. Maar op het beeldscherm heeft HTC wel een beetje bespaard, deze heeft minder pixels.

Design
De HTC Wildfire heeft veel weg van de onlangs uitgebrachte HTC Desire. Je kan zeggen dat de HTC Wildfire van voren een kleinere versie is van de HTC Desire, alleen de achterkant wijkt wat af.
De Wildfire is in Nederland te verkrijgen in de kleuren bruin en wit. HTC heeft ook andere kleuren gepresenteerd zoals grijs, rood en zwart, maar of deze ook naar Nederland komen is de vraag.

De bruine versie is inmiddels leverbaar op onder andere studentmobiel en bol.com. De witte variant wordt binnen enkele weken verwacht.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's