HTC Wildfire krijgt software-update

Redactie
8 september 2010, 23:29
1 min leestijd
HTC Wildfire krijgt software-update
HTC Wildfire Red

Bezit je een HTC Wildfire? Grote kans dat je vanavond een update binnenkreeg. De nieuwe update is geen Froyo (Android 2.2), maar HTC heeft wel een aantal zaken verbeterd. Wanneer je iemand belt is de Facebook-status zichtbaar. Dit is verbeterd in de nieuwe update. Daarnaast is de support voor services als Google Talk en Android Market geperfectioneerd. Tenslotte combineert de nieuwste versie contacten uit Outlook en andere bronnen nog beter. De nieuwste versie heeft als softwarenummer 1.25.405.1. Nog niets binnen? Controleer dan even handmatig of er een update binnen is. Ga naar ‘Instellingen’, ‘Over de Telefoon’ en klik vervolgens op ‘Systeemsoftware-updates’. Daarna kun je onderaan op ‘Nu controleren’ drukken. De update vindt OTA (Over The Air) plaats.

De HTC Wildfire is de opvolger van de Tattoo. Het toestel heeft een 528 MHz processor, een 5 megapixel camera, een 1300mA accu en Wi-Fi. Uiteraard is de Wildfire voorzien van de bekende Sense-interface en Android 2.1.

Lees verder na de advertentie.

Hopelijk besluit HTC om ooit Android 2.2 naar de Wildfire te brengen. Voorlopig moeten de Wildfire-gebruikers het nog even doen met Android 2.1.

Via: Eurodroid

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Merk: HTC
Device: HTC Wildfire

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Wildfire
HTC Wildfire
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's