HTC wint Global Mobile Award in Barcelona

Redactie
16 februari 2011, 15:09
1 min leestijd

Op het Mobile World Congress in Barcelona werd de uitslag van de Global Mobile Awards 2011 bekend gemaakt. Applicatie van het jaar voor Android-telefoons werd Google Maps van Google. Angry Birds kreeg de award voor beste mobiele applicatie. HTC is verkozen tot beste fabrikant van het jaar. Helaas ging de prijs voor beste mobiele apparaat niet naar een Android-toestel. De jury koos de iPhone 4 als beste telefoon van 2010.

De jury prees de iPhone vanwege het fantastische scherm, het strakke design, de fantastische materialen en het fenomenale ecosysteem voor app-ontwikkelaars. Het was volgens de jury een nek-aan-nekrace, waarbij de iPhone 4 won, omdat het voortbouwde op het succes van zijn voorgangers en qua nieuwe ontwikkelingen het tempo bepaalt voor andere smartphones.

Lees verder na de advertentie.

Toch is het mooi dat HTC de award voor beste fabrikant kreeg. De jury waardeerde de frisse marketing van HTC en de brede line-up van toestellen. Daarnaast communiceert HTC erg goed naar gebruikers toe en hebben ze een goede klantenservice. Ook produceert het bedrijf kwalitatief goede toestellen.

“Het is fantastisch dat we op deze manier door de markt worden erkend voor de groei en het succes van het afgelopen jaar”, zegt Peter Chou, CEO van HTC. “Duizenden mensen bij HTC werken hard om de meest intuïtieve en persoonlijke smartphones te maken waarmee we bekend zijn geworden. Deze award bewijst hun passie en toewijding. Deze award is ook voor de tientallen miljoenen HTC-gebruikers over de hele wereld die ons elke dag inspireren nieuwe innovatieve ervaringen te creëren. Felicitaties voor en dank aan al deze mensen, onze partners en iedereen bij HTC.”

Het volledige rijtje met winnaars is te vinden op deze pagina.

Categorie: Evenementen
Merk: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's