HTC Zara persfoto gelekt, mooi midrange-toestel met HTC One-design

Redactie
20 augustus 2013, 13:19
1 min leestijd
HTC Zara persfoto gelekt, mooi midrange-toestel met HTC One-design
HTC Zara persfoto

Een persfoto van een nog onaangekondigd HTC-toestel is dinsdag gelekt. De HTC Zara persfoto laat een zwart midrange-toestel zien dat opvalt vanwege zijn design dat veel wegheeft van de HTC One. De smartphone is voorzien van 1,2GHz dualcore-processor, 4,5 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels, 1GB aan werkgeheugen en een flinke 2100 mAh-batterij. De grote batterij zou vanwege de ietwat lage resolutie meer dan voldoende moeten zijn om de HTC Zara van energie te voorzien.

Het toestel is gelekt door de bekende lekker Evleaks die meldt dat de HTC Zara in het vierde kwartaal op de markt verschijnt. In datzelfde kwartaal staat de grote phablet, de HTC One Max met een mogelijke vingerafdrukscanner, gepland.

Lees verder na de advertentie.

HTC Zara persfoto laat design zien

De HTC Zara beschikt verder over 8GB aan interne opslagruimte dat met een micro-sd-kaart uitbreidbaar is en komt met Android 4.3 (Jelly Bean) en het nieuwe Sense 5.5. Het is nog onduidelijk wat de nieuwe Sense-versie brengt.

Aan het design is te zien dat de HTC Zara een zwart design krijgt dat vermoedelijk van polycarbonaat is gemaakt. Ook is het Beats-logo en twee speakers aan de voorkant aanwezig, beide eigenschappen waar ook de HTC One over beschikt. De twee speakers aan de voor bieden een stereogeluid dat vele malen beter klinkt dan een enkele speaker. Dit valt onder andere te lezen in onze HTC One review.

Een adviesprijs van de HTC Zara is nog niet bekend.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu