De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

HTC Zeta gelekt: 2.5 GHz quad-core processor met 720p-scherm en ICS

Redactie
16 november 2011, 12:43
1 min leestijd
HTC Zeta gelekt: 2.5 GHz quad-core processor met 720p-scherm en ICS
HTC Zeta gelekt: 2.5 GHz quad-core processor met 720p-scherm en ICS

Engadget heeft de specificaties van de nog uit te komen HTC Zeta gelekt. De telefoon heeft een 2.5 GHz quad-core processor, 1 GB RAM werkgeheugen en een 4.5 inch scherm met een resolutie van 720p. Aan de achterkant is een 8 megapixel camera geplaatst die krachtig genoeg is om 1080p HD-video op te nemen. Aan de voorkant zit een 1.3 megapixel camera die geschikt is om mee te videobellen. De HTC Zeta zou voorzien zijn van Ice Cream Sandwich in combinatie met HTC Sense.

De 2.5 GHz quad-core processor zou gemaakt worden door Qualcomm en de concurrentie moeten aangaan met de quad-core Tegra 3 processor van NVIDIA. De afmetingen van de telefoon zijn 109,8 x 60, 9 x 9,8mm met een gewicht van 146 gram. Andere specificaties zijn een 1.830 mAh batterij, Beats Audio en Bluetooth 4.0. Tevens zou de achterste camera een dubbele flitser hebben.

Lees verder na de advertentie.

Hoe duur de HTC Zeta zal zijn is nog niet bekend. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze telefoon in de eerste helft van 2012 op de markt komen. Opvallend is dat het design ietwat afwijkt van voorgaangde HTC-telefoons. Zo zijn de hoeken nogal scherp afgerond. De afbeelding hieronder is een zogenaamde render, het definitieve design kan dus anders zijn.

Update: Engadget heeft laten weten dat de HTC Zeta niet in de maak is en dat het hier slechts om een concepttelefoon gaat.

HTC Zeta
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu