HTC’s eerste 4G-toestel HTC Evo heeft 8 megapixel camera

htc evoDe Amerikaanse operator HTC heeft vandaag de HTC Evo aangekondigd, het toestel dat voorheen bekend stond als de HTC Supersonic. Deze heeft een 4,3 inch touchscreen van 480 x 800 pixels, een 1GHz Snapsdragon-processor (net als in de HTC Touch HD2) en Android 2.1. Aan de achterzijde is een 8 megapixel camera aanwezig en aan de voorzijde nog eens een 1,3 megapixel camera. De nadruk ligt bij de HTC Evo op video: er zit een HDMI-uitgang op en een voetje om de Evo op je nachtkastje te zetten. Intern is 1GB opslagruimte beschikbaar en 512MB RAM. De HTC Evo doet tevens dienst als hotspot voor 8 andere toestellen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Omdat het toestel voorlopig uitsluitend voor de Amerikaanse markt is bedoeld, zullen we je niet vermoeien met uitgebreide verhalen over dit toestel. Pas als ‘ie ook naar Europa komt wordt het interessant.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.