Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

HTCSense.com is in de lucht

Redactie
7 oktober 2010, 9:22
2 min leestijd
HTCSense.com is in de lucht
htcsense.com
htcsensecom2

De nieuwe website HTCSense.com is online. Deze website is alleen nuttig als je een HTC Desire Z of Desire HD hebt en deze twee toestellen liggen pas over enkele weken in de winkel. Het is mogelijk om je te registreren voor HTCSense.com, hoewel je niet je oude HTC-telefoon kunt koppelen aan de website. Daarna kun je menu’s als Footprints (een kaart waarop te zien is waar je bent geweest), People (contactenlijst) Messages (berichten) en HTC Hub (extra’s downloaden voor je telefoon) doorlopen.

HTCSense.com is een verrijking van Sense, een soort schil om Android heen. Via de website HTCSense.com kun je jouw toestel volgen wanneer je deze in de trein hebt verloren. Blokkeer je telefoon op afstand om te voorkomen dat gevoelige informatie gestolen wordt. Heb je je telefoon thuis laten liggen? Via HTCSense.com kun je al je sms-berichten en inkomende oproepen doorsturen naar een ander telefoonnummer, zodat je niets mist.

Lees verder na de advertentie.

De HTC Desire HD en Desire Z zijn de twee nieuwste toestellen van HTC. Ze draaien allebei op Android 2.2 en maken gebruik van de totaal vernieuwde HTC Sense-interface. De toestellen zijn midden september uitgelekt tijdens het HTC Launch Event in Londen, waarbij ik voor Android Planet aanwezig was.

De nieuwe HTC Desire HD met HTC Sense is een uniek multimedia device met een scherp 4,3 inch LCD-scherm, Dolby Mobile en surround sound. Om razendsnel multimedia content te laden en bekijken is het toestel als eerste voorzien van een 1GHz Qualcomm 8255 Snapdragon processor. De HTC Desire Z heeft een uniek schuifmechanisme waarmee onder het touchscreen een QWERTY-toetsenbord tevoorschijn komt. De HTC Desire Z bevat daarnaast 1,5 Gigabyte intern geheugen, een 720p HD videocamera en een 5-megapixel camera met automatische flits. Het is het eerste toestel dat is voorzien van de nieuwe 800MHz Qualcomm 7230 processor, waarmee de prestaties van het toestel en de accu worden verbeterd.

Bron: Androinica

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire HD
HTC Desire HD

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu