Placeholder

De nieuwe phablet van Huawei, de Ascend Mate, is vandaag officieel gepresenteerd. Naast de LG Optimus VU wordt Huawei’s nieuwste creatie een geduchte concurrent voor de op dit moment zeer populaire Galaxy Note-smartphones. Enkele maanden geleden lekte de Ascend Mate al uit en die informatie klopt: de smartphone krijgt een 6.1 inch Full HD-scherm met een knallende resolutie van 1920 bij 1080 pixels, 1.8Ghz quadcore-processor, 2GB werkgeheugen en een flinke batterij van 4000 mAh. Het toestel, dat 9.9 millimeter dik wordt, moet – net als vele andere smartphones die begin 2013 worden geïntroduceerd – een hoge resolutiescherm krijgen met veel pixels per inch. Hierdoor kun je geen individuele pixels meer zien en is alles haarscherp.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wanneer de Ascend Mate officieel in Nederland verkrijgbaar is, is nog niet bekend. Huawei begint zijn smartphones sinds enkele maanden geleden ook in Nederland te introduceren, wat hoop voor het grote toestel geeft.