De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

‘Benchmark hint op Huawei Ascend P6 opvolger’

Gijs Ettes
21 oktober 2013, 13:22
1 min leestijd
‘Benchmark hint op Huawei Ascend P6 opvolger’
Ascend P6 opvolger

Een benchmark die onlangs online is verschenen, hint op een mogelijke Huawei Ascend P6 opvolger genaamd de P6S. Dit toestel is naar verluidt een verbeterde versie van de smartphone van Huawei met een snellere quad-core-processor en een betere gpu.

Voor de benchmarktest is gebruikgemaakt van de app AnTuTu Benchmark. Duidelijk is dat de Huawei Ascend P6 opvolger aanzienlijk beter scoort dan zijn voorganger.

Lees verder na de advertentie.

Huawei Ascend P6 opvolger is sneller

De Huawei Ascend P6S, die mogelijk is voorzien van een K3V2+ quad-core-processor en een verbeterde gpu, behaalt in AnTuTu Benchmark een score van 22.270 punten. Dat is aanzienlijk hoger dan de 15.000 punten die de P6 scoort. Het vernieuwde Huawei toestel moet zo’n 50 tot 80 procent sneller zijn dan zijn voorganger, mede dankzij de implementatie van de snellere K3V2+-chip.

Wil je meer over het toestel lezen of de Ascend P6 kopen, klik dan snel verder!

De Ascend P6 is een van de huidige topmodellen van Huawei en is met 6,18 millimeter een van de dunste smartphones ooit gemaakt. Het toestel is voorzien van een 1,5GHz-quadcore-processor (Huawei K3V2), 2GB aan werkgeheugen en 8GB opslaggeheugen. Het scherm meet 4,7 inch en dankzij dualsim-ondersteuning kun je de Ascend P6 gebruiken als privé- en werktelefoon. Meer over de telefoon lees je in onze Ascend P6 review.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Ascend P6
Huawei Ascend P6

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu