De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Fotogalerij: Huawei Ascend P7 (wederom) in vol ornaat te zien

Gijs Ettes
30 april 2014, 10:27
1 min leestijd
Fotogalerij: Huawei Ascend P7 (wederom) in vol ornaat te zien
Huawei Ascend P7 fotogalerij

De Ascend P7, Huawei’s nieuwe vlaggenschip, wordt waarschijnlijk op 7 mei officieel onthuld. Helaas voor de Chinese fabrikant zal die presentatie weinig verrassingen meer met zich meebrengen. Na schetsen en foto’s van het design en vrijwel alle specificaties is er nu een Ascend P7 fotogalerij uitgelekt waarin de Android-smartphone van alle kanten is te bekijken. Zoals te zien in de foto’s wijkt het design van de P7 weinig af van zijn voorganger, de redelijk populaire Ascend P6. Het scherm meet waarschijnlijk 5 inch en iets groter en dankzij de 1080p-resolutie scherper dan dat van P6. Huawei’s vlaggenschip van 2013 beschikte nog over een schermresolutie van 1280 bij 720 pixels.

De randen rondom het display zijn even groot als bij de vorige Ascend-smartphone, maar of de P7 net zo dun (6,2 millimeter) wordt als zijn voorganger betwijfelen we. Wel lijkt het erop dat Huawei de Emotion UI-skin die het over Android heen legt, nog kleurrijker heeft gemaakt. De kleuren paars, blauw en rood spatten van het scherm af.

Lees verder na de advertentie.

Geruchten gaan dat de Ascend P7 een 1,8GHz quadcore-processor krijgt, die wordt bijgestaan door 2GB aan werkgeheugen. Verder zou er 16GB aan uitbreidbare opslagruimte beschikbaar zijn en een accu met een capaciteit van 2500 mAh.

Tot slot is er mogelijk plaats voor twee simkaarten en ligt het in de lijn der verwachting dat de smartphone overweg kan met 4G. Hieronder kun je de Ascend P7 fotogalerij bekijken.

Het laatste Huawei Ascend P7 nieuws

Hieronder lees je de laatste berichten met betrekking tot de Ascend P7. Check de Huawei-toestelpagina voor andere smartphones van de Chinese fabrikant.

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Ascend P7
Huawei Ascend P7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu