Kersverse Huawei Ascend P7 foto’s tonen ‘dikkere opvolger’

Wouter Nijsen
4 april 2014, 16:20
2 min leestijd
Kersverse Huawei Ascend P7 foto’s tonen ‘dikkere opvolger’
Huawei Ascend P7 foto's

Foto`s met daarop de vermoedelijke Huawei Ascend P7 zijn er inmiddels in overvloed. Opnieuw duiken er enkele afbeeldingen op van het aankomende toestel. Het vermoeden dat de Ascend P7 ietsjes dikker wordt dan voorganger Ascend P6, wordt op de foto`s bevestigd.

De Huawei Ascend P7 foto’s komen overeen met eerdere uitgelekte afbeeldingen. Het toestel wordt naar verluidt voorzien van een 5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en zal ongeveer 6,3 millimeter dik worden. Ter vergelijking: de Ascend P6 was 6,18 millimeter dik.

De opvolger op één van de meest verrassende telefoons van 2013 wordt naar verluidt op 7 mei onthuld. Huawei organiseert op die datum een evenement in Parijs waar het een nieuwe smartphone uit de doeken zal doen. De Ascend P7 wordt volgens de verwachtingen van Huawei`s eigen quadcore-processor voorzien met een maximale kloksnelheid van 1,6 GHz.

Daarnaast is het toestel volgens de laatste berichten voorzien van 2GB aan werkgeheugen en van een 2470 mAh-accu. Op een eerder uitgelekte Huawei Ascend P7 foto was te zien dat het toestel in vier verschillende kleuren op de markt wordt gebracht: roze, goud, zwart en wit.

Releasedatum Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7

De camera aan de voorzijde wordt wellicht een 8 megapixel-camera, ideaal voor het maken van selfies. De  13 megapixel-camera aan de achterzijde moet voor scherpe en duidelijke foto`s zorgen. Het opslaggeheugen bedraagt waarschijnlijk 16GB, dat nog is uit te breiden via een microSD-kaartje.

De Ascend P7 draait vermoedelijk op het laatste besturingssysteem van Android: 4.4.2 (KitKat) en op Emotion UI 2.3, waarmee je de interface naar hartenlust kunt aanpassen. Vooralsnog is niets van bovenstaande informatie officieel door Huawei bevestigd. De Huawei Ascend P7 releasedatum is nog niet bekend, maar verwacht wordt dat het toestel in mei wordt uitgebracht.

Bekijk de beste Ascend P6 aanbiedingen

Heb je geen zin om tot mei te wachten, dan kun je hieronder terecht voor de beste Ascend P6 aanbiedingen in combinatie met een abonnement. Bij de meeste 2-jarige abonnementen krijg je de Ascend P6 gratis.

Het laatste Huawei nieuws

Hieronder lees je de meest recente berichten met betrekking tot Huawei, de Chinese fabrikant van onder andere Android-smartphones en -tablets.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Ascend P7
Huawei Ascend P7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu