Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Betaalbare topper Huawei Ascend P7 verschijnt in mei’

Gijs Ettes
4 maart 2014, 17:03
1 min leestijd
‘Betaalbare topper Huawei Ascend P7 verschijnt in mei’
Ascend P7 release

Nog meer Huawei-nieuws vandaag: naar verluidt is de Chinese fabrikant voornemens om in mei de Ascend P7 uit te brengen. Zijn voorganger, de Ascend P6, was een groot succes in Nederland en de kans is groot dat de P7 ook een snelle lancering krijgt in ons land. Wat de adviesprijs van het toestel precies bedraagt, is nog niet bekend, maar wij gokken op circa 400 euro.

Behalve de mogelijke Ascend P7 release is er nog weinig bekend over het toestel. Dat het toestel betaalbaar wordt, is echter wel zo goed als zeker. Daarnaast is de verwachting dat de P7 bij de release op de laatste versie van Android 4.4 (KitKat) draait en is voorzien van een 5 inch full-hd-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast vermoeden we dat Huawei de Ascend P7 voorziet van een zelfontwikkelde quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, een 13 megapixel-camera aan de achterzijde en een 8 megapixel-camera aan de voorzijde om selfies in hoge kwaliteit te schieten. Zolang er nog geen officiële informatie beschikbaar is, blijft het echter gissen naar de specificaties alsmede de precieze datum van de Ascend P7 release.

Bekijk de beste Ascend P6 aanbiedingen

Heb je geen zin om tot mei te wachten, dan kun je hieronder terecht voor de beste Ascend P6 aanbiedingen in combinatie met een abonnement. Bij de meeste 2-jarige abonnementen krijg je de Ascend P6 gratis.

Het laatste Huawei nieuws

Hieronder lees je de meest recente berichten met betrekking tot Huawei, de Chinese fabrikant van onder andere Android-smartphones en -tablets.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Ascend P7
Huawei Ascend P7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu