Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Huawei Ascend P7 specs gelekt: quadcore en 5 inch full-hd

Redactie
25 april 2014, 13:56
1 min leestijd
Huawei Ascend P7 specs gelekt: quadcore en 5 inch full-hd
Huawei Ascend P7 specs

De Huawei Ascend P7 specs zijn gelekt door de bekende Twitter-lekker Evleaks. En Evleaks zit er niet vaak naast. Volgens de lekker krijgt de Ascend P7 een 1,8GHz quadcore-processor (Kirin 910T), een 5 inch full-hd-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte dat met een microSD-kaart uit te breiden is en een accu van 2500 mAh.

Verder betreffen de Huawei Ascend P7 specs een 13 megapixel-camera aan de achterzijde en een 8 megapixel-camera aan de voorkant om selfies in hoge kwaliteit te schieten. Ook zou het toestel opnieuw enorm dun zijn met een dikte van minder dan 7 millimeter. Het design zou op die van de Ascend P6 lijken.

Lees verder na de advertentie.

Over de Ascend P7

De Huawei Ascend P7 wordt een betaalbaar toestel dat vanuit de doos op Android 4.4 KitKat en Huawei`s Emotion UI 2.3 draait. Daarmee zou het Huawei`s eerste Android-smartphone met standaard KitKat als mobiel besturingssysteem worden. De Ascend P7 wordt de opvolger van de Ascend P6, een erg succesvol toestel waardoor Huawei in de top drie van best verkochte Android-fabrikanten staat.T

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Ascend P7
Huawei Ascend P7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu