Bekijk: dit is de nieuwe Emotion-interface van Huawei

Redactie
14 juli 2014, 15:19
1 min leestijd
Bekijk: dit is de nieuwe Emotion-interface van Huawei
Huawei emotion 3

De nieuwe interface van Huawei is gelekt en de screenshots tonen Emotion 3.0, het aankomende interface-design waar Huawei-toestellen van worden voorzien. Op de screenshots is een duidelijk plattere interface te zien, met weinig schaduwen en andere aandachttrekkende elementen. De platte interface is de afgelopen jaren een stuk populairder geworden, met name onder smartphonefabrikanten, en Huawei lijkt het succes van ‘flat design’ ook niet te willen mislopen.

De verwachting is dat Huawei Emotion 3.0 naast visuele verbeteringen ook nieuwe animaties en features krijgt. Daarbij worden ook nog eens veel apps van hetzelfde flat design voorzien, wat de algehele look ten goede moet komen.

Lees verder na de advertentie.

Huawei Emotion 3.0

Naast app-iconen zijn ook widgets op de schop genomen, waardoor ze minder druk en onoverzichtelijk ogen. Ook het snelle instellingenpaneel maakt enkel gebruik van platte iconen, die van kleur veranderen als ze staan ingeschakeld.

Het is vooralsnog onduidelijk wanneer Huawei zijn nieuwe Emotion-interface gaat introduceren. Mogelijk wordt het aankomende vlaggenschip met Huawei Emotion 3.0 gelanceerd. Ook andere toestellen, zoals de Ascend P7, zal logischerwijs ook van de update worden voorzien.

De beste Ascend P7 aanbiedingen

Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor je uitgelicht. Je kunt de Ascend P7 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement.

Huawei Ascend P7
Huawei Ascend P7
8,0
Welke Huawei Ascend P7 wil je?
Wij hebben momenteel geen Huawei Ascend P7 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Lees ook

(via)

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Huawei

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's