Huawei opent eerste Experience Store in Nederland: dit moet je weten

Colin Baak
21 april 2022, 13:00
2 min leestijd
Huawei opent eerste Experience Store in Nederland: dit moet je weten

Vanaf zaterdag 23 april kun je terecht in de eerste Huawei Experience Store in Amsterdam. Je kunt daar terecht voor alle producten, het stellen van vragen en aan de slag met de nieuwste technologieën.

Lees verder na de advertentie.

Huawei Experience Store: dit kun je er beleven

Huawei is van alle markten thuis en richt zich steeds meer op andere productcategorieën naast smartphones. Zo kun je er terecht voor laptops, speakers, maar ook smartwatches, draadloze oordopjes, monitoren, tablets en allerlei accessoires. Benieuwd naar wat het bedrijf allemaal te bieden heeft?

Zaterdag 23 april 11.45 uur opent de eerste Nederlandse Huawei Experience Store aan de Ferdinand Bolstraat 96 in Amsterdam. In de winkel kun je alle producten ontdekken, zien hoe ze samenwerken en er natuurlijk terecht met al je vragen. Er lopen product experts rond die al je vragen kunnen beantwoorden en demo’s laten zien.

Er zijn verschillende zones ingericht waarmee de fabrikant zich richt op specifieke thema’s. Denk daarbij aan gaming, audio, smart home, fitness en gezondheid of smart office. Heb je problemen met een huidig product, dan kun je er ook terecht voor technische support. Wil je je apparaat aanbieden voor een reparatie? Ook dan ben je in Amsterdam aan het juiste adres.

Gratis gadgets en kans op verschillende prijzen

Ben je zaterdag in de Experience Store te vinden, dan gelden er ook verschillende openingsacties. Zo krijg je verschillende gratis gadgets als je er een bepaald bedrag besteed. Kom je alleen voor de ervaring en om aan de slag te gaan met allerlei apparatuur, dan kun je alsnog naar huis gaan met een toffe prijs. Via een loting wordt er namelijk van alles weggeven aan de bezoekers.

Aan de slag met de Huawei P50 Pro en P50 Pocket

Android Planet is recent aan de slag geweest met twee nieuwe vlaggenschepen. De Huawei P50 Pro is een krachtige smartphone, bevat een stel fijne camera’s en heeft nog veel meer te bieden. Onze ervaringen check je natuurlijk in de Huawei P50 Pro review.

Huawei P50 Pocket

Ook hebben we de elegante Huawei P50 Pocket uitvoerig getest. Dat toestel met vouwbaar display is de meest fijne met deze vorm, maar kent ook wat nadelen. Meer weten? Lees dan onze uitgebreide Huawei P50 Pocket review.

Lees meer recent Huawei-nieuws:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu