De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Winactie: kans maken op de Huawei FreeBuds 3? Schrijf je nu in!

Romee Demon
1 juni 2020, 11:06
1 min leestijd
Winactie: kans maken op de Huawei FreeBuds 3? Schrijf je nu in!

Wil jij van je favoriete muziek kunnen genieten met goede kwaliteit geluid? Of ben je nu je thuis moet blijven veel aan het bellen en wil je niet gestoord worden door omgevingsgeluid? Dan zijn de Huawei FreeBuds 3 wat voor jou! Android Planet geeft een setje weg! Schrijf je nu in om kans te maken!

Meedoen is niet meer mogelijk, maar houd Android Planet in de gaten voor nieuwe winacties!

Over de FreeBuds 3

De Huawei FreeBuds 3 zijn stijlvolle, draadloze oordopjes mét noise cancellation. Je kunt dus in alle rust bellen of muziek luisteren, zonder gestoord te worden door omgevingsgeluid. Dat is nu extra fijn als je op dit moment verplicht thuis moet werken en je wil concentreren, terwijl de rest van je gezin ook thuis aanwezig is.

Met deze FreeBuds hoor je jouw collega’s, vrienden of familie glashelder en is jouw stemgeluid ook duidelijk te horen aan de andere kant van de lijn. Daarbij zorgt de nieuwste EMUI 10.1-update voor een snelle, stabiele bluetooth-verbinding en nauwkeurige audio- en videosynchronisatie. Zo weet je zeker dat je jouw boodschap zelf op afstand goed over kunt brengen.

De oordopjes gaan standaard zo’n vier uur op een volle accu mee. Maak je gebruik van het oplaaddoosje, dan kun je er tot wel 20 uur mee doen. De FreeBuds zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en rood. De adviesprijs is 179 euro.

Voor deze actie willen we Huawei bedanken voor het sponsoren van de Huawei Freebuds 3

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu