Huawei gaat Android-telefoon lanceren op Mobile World Congress

huawei_android_smartphoneDe Chinese toestelfabrikant Huawei heeft plannen om op het Mobile World Congress hun nieuwste mobiele telefoon te laten zien, gebaseerd op Android. Volgens de MWC-pagina op de Huawei-website gaat het om een ‘Smart mobile phone based on “Android“ platform’. Veel meer details zijn er niet. Mobile World Congress vindt van 16 tot en met 19 februari plaats in Barcelona – en wij zijn er natuurlijk bij.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Begin december sloot Huawei zich aan bij de Open Handset Alliance. Dezelfde maand kondigde het bedrijf aan om in het derde kwartaal van 2009 een Android-toestel te willen uitbrengen. De telefoon zal waarschijnlijk onder een andere merknaam op de markt verschijnen; Huawei produceert het alleen, waarna leveranciers er hun eigen logo op kunnen plakken.

Via: Gearlog

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.