‘Huawei introduceert snellere en grotere Ascend-telefoon tijdens CES’

Huawei Ascend-telefoonHuawei heeft een video geplaatst op zijn YouTube-kanaal die hint naar een productonthulling tijdens de grote technologiebeurs CES. Mogelijk onthult Huawei tijdens CES, die van 7 tot en met 10 januari plaatsvindt in Las Vegas, een snellere en grotere Ascend-telefoon. Daarnaast zou dit nieuwe toestel een stuk krachtiger zijn dan zijn populaire voorganger, de Ascend P6.

In de YouTube-video is een Elvis-imitator te zien die zich lijkt klaar te maken voor een optreden in Las Vegas. In de reflectie van zijn pilotenbril is een Huawei-toestel zichtbaar, al is het precieze design van de telefoon door de bolling van de glazen lastig te zien. Een slogan aan het einde van de video wijst er wel op dat de Ascend-telefoon waarschijnlijk beschikt over 4G.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Wil je meer over het toestel lezen of de Ascend P6 kopen, klik dan snel verder!

http://www.youtube.com/watch?v=n7Gg-pMpNhg

Lees meer over Huawei

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.