Livestream: volg de onthulling van de Huawei Mate 20 (Pro)

Wouter Nijsen
16 oktober 2018, 13:43
1 min leestijd

Om 15.00 uur Nederlandse tijd gaat een Huawei-evenement van start, waar de Mate 20 en Mate 20 Pro worden aangekondigd. De presentatie is live te volgen via YouTube met deze livestream.

Kijk de Huawei Mate 20 livestream

Het evenement vindt plaats in Londen en is de plek waar de Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro het levenslicht zullen zien. We horen dan over welke features de smartphones beschikken, of en wanneer ze naar Nederland komen en wat ze gaan kosten. Genoeg redenen om vanmiddag in te schakelen dus!

https://www.youtube.com/watch?v=AnVt4I56SbY

Het evenement start om 15:00 uur Nederlandse tijd. Na afloop kun je natuurlijk op Android Planet terecht om het laatste nieuws terug te lezen. Wil je live meekijken, dan is er bovenstaande livestream. Daarmee kun je de volledige presentatie volgen. Eerder dit jaar werd al de Huawei Mate 20 Lite in de Benelux uitgebracht.

De afgelopen weken is al veel over de nieuwe toptoestellen van Huawei gelekt. Zo zou de Mate 20 Pro voorzien zijn van een driedubbele camera aan de achterkant, grote 4200 mAh-accu, Android Pie, vingerafdrukscanner onder het scherm en snelle gezichtsontgrendeling. Verder weten we dat de Mate 20 en Mate 20 Pro worden aangestuurd door de Kirin 980-chip, de nieuwste en meest krachtige processor van Huawei.

Tip: de aankondigingen kun je natuurlijk ook volgen met de Android Planet-app. Schakel push-notificaties in om als eerste alles te weten!

Het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Mate 20
Huawei Mate 20

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu