De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Met deze 3 features maakt de Huawei Mate 20 Pro elke dag beter (ADV)

Advertentie
17 oktober 2018, 8:15
4 min leestijd
Met deze 3 features maakt de Huawei Mate 20 Pro elke dag beter (ADV)

De Huawei Mate 20 Pro is één van de slimste, snelste en meest volledige smartphones van het moment. Dankzij de vingerafdrukscanner in het scherm en verbeterde camera ben je overal op voorbereid. Koop hem direct bij MediaMarkt en je hebt hem als eerste in huis!

Bestel nu de Huawei Mate 20 Pro bij MediaMarkt

Bij Huawei weten ze inmiddels heel goed hoe je de beste smartphones maakt. De Mate 20 en Mate 20 Pro zijn daar weer een uitstekend voorbeeld van. Jij wil natuurlijk ook een hele grote accu, de beste camera en een gebruiksvriendelijke smartphone. Dat snapt Huawei, en daarom maakt ook deze Mate 20-reeks weer indruk. Bestel je nu bij MediaMarkt, dan heb je de Mate 20 begin november als één van de eersten in huis!

Van de vele features die de Mate 20 biedt, heb je de hele dag plezier. Weten hoe de Huawei Mate 20 elke dag je leven net wat beter maakt? We nemen de beste voorbeelden met je door. Of bestel deze nieuwe smartphone nu al bij MediaMarkt!

Bestel de Huawei Mate 20 Pro bij MediaMarkt

Sneller ontgrendelen met gezichtsherkenning én scanner in het scherm

Wist je dat de gemiddelde Nederland zo’n honderd keer per dag zijn telefoon ontgrendelt? Een actieve gebruiker als jij zit waarschijnlijk zelfs op zo’n tweehonderd tot driehonderd keer per dag. Dan is snelle ontgrendeling ontzettend belangrijk: je bespaart veel tijd en neemt frustratie weg.

De Huawei Mate 20 Pro is een van de allereerste Android-smartphones met een vingerafdrukscanner die in het scherm verwerkt zit. Leg je vinger op het beeld, en een kleine camera onder het glas checkt je afdruk. Vervolgens wordt de Mate 20 Pro direct ontgrendeld. Klinkt heel futuristisch, maar het werkt uitstekend.

Huawei Mate 20 Pro officieel

Wil je ontgrendelen zonder het scherm ooit aan te moeten raken, dan kan dat natuurlijk ook. De Mate 20 Pro heeft namelijk verbeterde gezichtsherkenning. Bovenaan het scherm zitten namelijk allerlei nieuwe sensoren. Er is een 3D-dieptecamera, proximity sensor, infraroodcamera en dot projector. In de praktijk zorgt het ervoor dat de gezichtsherkenning van Huawei sneller en veiliger is dan Face ID op de iPhone!

Mooiere foto’s met slimme camera

Ook de camera is zo’n dingetje waar je de hele dag profijt van hebt. Snel even een video schieten van een presentatie, of foto’s maken voor een klant? Dat gaat de Mate 20 Pro ook prima af, dankzij de verbeterde camera. Achterop zitten namelijk liefst drie camera’s, waaronder voor het eerst een ultragroothoeklens. Die heeft een kijkhoek van liefst 120 graden. Zo schiet je panorama’s zonder de Mate 20 Pro te bewegen!

Net als op de Huawei P20 Pro wordt kunstmatige intelligentie ingezet om je foto’s verder te verbeteren. Er wordt situatieherkenning toegepast om de instellingen van je camera automatisch te optimaliseren. Zo zijn foto’s van de natuur extra groen en kleurrijk, terwijl je maaltijd er op een eetfoto er nog smakelijker uit ziet. Nieuw voor dit toestel: nachtfoto’s zijn scherper dan ooit.

Kunstmatige intelligentie voor je video’s

Bovendien maak je dit keer niet alleen mooie foto’s, maar ook de beste video’s. Huawei heeft zijn kunstmatige intelligentie losgelaten op het bewegende beeld. Dat zie je bijvoorbeeld in de vijf nieuwe videofilters. Eentje is de AI Cinema Mode, die de achtergrond van al je video’s zwart-wit maakt, maar de mensen op de voorgrond in kleur toont. Dat doet de Mate 20 Pro terwijl je aan het filmen bent. Een magisch effect wat erg hip oogt.

Huawei Mate 20 Pro officieel

Grote accu voor volle dag plezier

Een lege accu is vervelend. Hoewel smartphones steeds krachtiger worden, blijft het lastig om een volle dag zonder opladen te halen. En om nou altijd een powerbank mee te nemen… liever niet. De Mate 20 Pro heeft gelukkig een accucapaciteit van liefst 4200 mAh. Dat is al gauw 30 procent meer dan de concurrentie. Het is meer dan genoeg om moeiteloos het einde van de dag te halen, soms zelf twee dagen.

Sterker nog: Huawei is zo verzekerd van hoe goed de accu is, dat het toestel reverse wireless charging heeft. Dat betekent dat je jouw smartphone kunt gebruiken om draadloos de telefoons van je vrienden op te laden! Zet het aan via de instellingen, leg de twee toestellen op elkaar en het opladen gaat vanzelf. Niet alleen jij, maar ook je vrienden hebben nooit een lege accu.

Razendsnel opladen

Mocht de accu onverhoopt een keer wat eerder dan gepland leeg zijn, dan zit ‘ie gelukkig ook zo weer vol. Bij Huawei hebben ze namelijk SuperCharge 2.0 ontwikkeld: sneller dan snel opladen! Met 30 minuten opladen zit de Mate 20 Pro alweer voor 70 procent vol. Je krijgt deze 40 Watt-lader er gratis bij, in tegenstelling tot andere bedrijven die je ervoor laten betalen.

Bestel nu bij MediaMarkt

Overtuigd? Bestel dan nu de Huawei Mate 20 Pro bij MediaMarkt, en je hebt hem straks als eerste in huis. Of kies voor de Huawei Mate 20, die enkele honderden euro’s goedkoper is. Je hebt dan dezelfde krachtige hardware en zelfs een iets grotere scherm. Ook vind je achterop nog steeds drie camera’s: veel gemak voor minder geld.

Bestel de Huawei Mate 20 Pro bij MediaMarkt
Bestel de Huawei Mate 20 bij MediaMarkt

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu