De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Download: dit zijn de officiële Huawei Mate 30 (Pro)-wallpapers

Wouter Nijsen
23 september 2019, 11:10
2 min leestijd
Download: dit zijn de officiële Huawei Mate 30 (Pro)-wallpapers

De Huawei Mate 30 Pro verschijnt pas later dit jaar in Nederland, maar met de officiële wallpapers kun je alvast een vleugje van het toestel op je eigen smartphone krijgen. Download de achtergronden hier.

Lees verder na de advertentie.

Download de Huawei Mate 30 (Pro)-wallpapers

Kort na de aankondiging van high-end Android-smartphones gaan gebruikers op zoek naar de officiële wallappers en nu zijn de achtergronden van de Mate 30 en Mate 30 Pro verschenen. Website Ytechb heeft alle wallpapers gedeeld en verzameld in een Google Drive- en Google Foto’s-map. Hieronder zie je een paar voorbeelden.

In totaal zijn er zeven achtergronden die straks ook op de Mate 30-telefoons te vinden zijn. Ze hebben een resolutie van 2310 bij 2310 pixels of 2340 bij 1080 pixels, waardoor ze scherp genoeg zijn om op iedere Android-telefoon te gebruiken.

Als je de plaatjes op je eigen smartphone hebt gedownload, kun je ze simpel instellen door even je homescreen in te drukken en vast te houden. Vervolgens zie je de optie ‘Achtergronden’ om een andere wallpaper te kiezen.

Meer over de Mate 30 en Mate 30 Pro

De Mate 30 en Mate 30 Pro werden onlangs in München aangekondigd en zijn de eerste vlaggenschepen van Huawei sinds de handelsblokkade van de Verenigde Staten. Hierdoor mag de fabrikant geen Google-apps op de toestellen zetten, zoals Google Maps, Gmail, YouTube en Google Drive. Ook de Play Store ontbreekt; in plaats daarvan moet je apps downloaden via Huawei’s AppGallery.

De Mate 30 Pro beschikt over een voorkantvullend scherm van 6,53 inch, waarbij de randen met een hoek van 88 graden om de telefoon heen buigen. Ook beschikt de smartphone over vier camera’s aan de achterkant, de Kirin 990-chip, 3D-gezichtsontgrendeling en een 4500 mAh-accu met snelladen. Dat laatste gaat met maximaal 40 Watt, terwijl Huawei de draadloze oplaadsnelheid heeft verhoogd naar 27 Watt.

Android Planet heeft een uitgebreide preview van de Huawei Mate 30 Pro gepubliceerd. Daarin lees je meer over het nieuwe toptoestel.

Volg het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Mate 30
Huawei Mate 30

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu