Zo kijk je live naar de Huawei Mate 9 aankondiging

Vanmiddag om 14:00 uur wordt de Huawei Mate 9 officieel onthuld. Jij kunt de aankondiging live volgen met deze livestream in dit artikel. Kijk je mee?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Update: de Huawei Mate 9 is officieel aangekondigd.

Bekijk de Huawei Mate 9 livestream

Huawei onthult zijn nieuwe smartphone in München, maar de aankondiging wordt ook via YouTube uitgezonden. Vanaf 14:00 uur kun je de video volgen om de aankondiging live te zien. Er wordt gespeculeerd dat er ook een Mate 9 Pro en wellicht zelfs enkele wearables gepresenteerd worden op het evenement. De livestream is begonnen en hieronder te volgen.

https://www.youtube.com/watch?v=xM1Qtz3HuhE

Ook Android Planet is aanwezig bij Huawei’s evenement. Na afloop van het evenement kun je van ons dan ook een uitgebreide hands-on van de Mate 9 verwachten. Het is nog onbekend wanneer het toestel precies de verkoop ingaat.

Meer over de Huawei Mate 9

De Huawei Mate 9 wordt het nieuwe vlaggenschip voor de Chinese fabrikant. Net als eerdere smartphones in de Mate-reeks krijgt de 9 een gigantisch scherm, waarschijnlijk van 5,9 inch. Achterop beschikt het toestel over een dubbele 20 megapixel-camera met Leica-technologie. De tweede lens zorgt voor scherpere beelden.

Maar Huawei heeft grootse plannen: het bedrijf zou twee varianten van de phablet in ontwikkeling hebben. Naast het gewone model zou er ook een Mate 9 Pro op de planning staan. Deze variant beschikt over een iets groter 6 inch-scherm dat bovendien gebogen is en doorloopt in de rand, vergelijkbaar met de Galaxy S7 Edge. Deze variant krijgt bovendien een OLED-scherm met een hogere resolutie van 2560 bij 1440 pixels, wat hem geschikt maakt voor virtual reality. Mogelijk wordt dit Huawei’s eerste smartphone voor Daydream, Googles vr-platform.

Lees het laatste nieuws over Huawei

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.