De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Zo kijk je live naar de Huawei Mate 9 aankondiging

Thomas Haenen
3 november 2016, 13:11
1 min leestijd
Zo kijk je live naar de Huawei Mate 9 aankondiging

Vanmiddag om 14:00 uur wordt de Huawei Mate 9 officieel onthuld. Jij kunt de aankondiging live volgen met deze livestream in dit artikel. Kijk je mee?

Lees verder na de advertentie.

Update: de Huawei Mate 9 is officieel aangekondigd.

Bekijk de Huawei Mate 9 livestream

Huawei onthult zijn nieuwe smartphone in München, maar de aankondiging wordt ook via YouTube uitgezonden. Vanaf 14:00 uur kun je de video volgen om de aankondiging live te zien. Er wordt gespeculeerd dat er ook een Mate 9 Pro en wellicht zelfs enkele wearables gepresenteerd worden op het evenement. De livestream is begonnen en hieronder te volgen.

https://www.youtube.com/watch?v=xM1Qtz3HuhE

Ook Android Planet is aanwezig bij Huawei’s evenement. Na afloop van het evenement kun je van ons dan ook een uitgebreide hands-on van de Mate 9 verwachten. Het is nog onbekend wanneer het toestel precies de verkoop ingaat.

Meer over de Huawei Mate 9

De Huawei Mate 9 wordt het nieuwe vlaggenschip voor de Chinese fabrikant. Net als eerdere smartphones in de Mate-reeks krijgt de 9 een gigantisch scherm, waarschijnlijk van 5,9 inch. Achterop beschikt het toestel over een dubbele 20 megapixel-camera met Leica-technologie. De tweede lens zorgt voor scherpere beelden.

Maar Huawei heeft grootse plannen: het bedrijf zou twee varianten van de phablet in ontwikkeling hebben. Naast het gewone model zou er ook een Mate 9 Pro op de planning staan. Deze variant beschikt over een iets groter 6 inch-scherm dat bovendien gebogen is en doorloopt in de rand, vergelijkbaar met de Galaxy S7 Edge. Deze variant krijgt bovendien een OLED-scherm met een hogere resolutie van 2560 bij 1440 pixels, wat hem geschikt maakt voor virtual reality. Mogelijk wordt dit Huawei’s eerste smartphone voor Daydream, Googles vr-platform.

Lees het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Mate 9
Huawei Mate 9

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu