Huawei MediaPad 7 Vogue geïntroduceerd: bellen en sms’en met tablet

Redactie
25 juni 2013, 15:55
1 min leestijd
Huawei MediaPad 7 Vogue geïntroduceerd: bellen en sms’en met tablet
mediapad-7

Huawei heeft vandaag de Huawei MediaPad 7 aangekondigd, een toestel met een 7 inch-scherm van 1024 bij 600 pixels en een 1.2GHz quadcore-processor waarmee je kunt bellen, sms’en en alle andere mogelijkheden van een smartphone. De Huawei MediaPad 7 valt in de zogeheten phablet-categorie, maar ook net op het randje. De schermgrootte van 7 inch is even groot als die van de Nexus 7 (lees ook onze Nexus 7 review). En dat is gewoon een tablet.

De MediaPad 7 is verder voorzien van een 3 megapixel-camera, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan interne opslagruimte, een micro-sd-kaart-slot en een flinke 4100 mAh batterij. Het grote toestel komt beschikbaar in een wifi- en 3G-model, waarbij laatstgenoemde in staat is om telefoongesprekken te voeren en mee te sms’en. De behuizing van de MediaPad 7 is daarbij helemaal van aluminium gemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Huawei MediaPad 7: combinatie van alles

Huawei_MediaPad_Vogue_7-580-75

Huawei meldt dat de MediaPad 7 een combinatie van smartphone, tablet en een entertainment center in één stijlvol en draagbaar apparaat moet bieden. “We bouwen verder de op de populariteit van de MediaPad-toestellen en we hebben daarmee een tablet ontworpen die geschikt is voor zowel fashionistas, technologie-fanaten als entertainmentjunkies”, aldus Richard Yu, CEO van Huawei.

De MediaPad 7 is 9.5 millimeter dik, weegt maar 335 gram en draait vanuit de doos op Android 4.1 (Jelly Bean). Het grote apparaat komt in de kleuren wit en zwart en is vanaf deze maand in China te koop. Een adviesprijs wordt niet gegeven, eveneens een indicatie van de Europese releasedatum.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's