Huawei op MWC 2019: volg met deze livestream de presentatie

Wouter Nijsen
24 februari 2019, 12:57
1 min leestijd

Net als voorgaande jaren is Huawei aanwezig op het Mobile World Congress 2019 in Barcelona. De fabrikant presenteert zijn eerste opvouwbare 5G-smartphone en met deze livestream kun je de onthulling volgen.

Update: Huawei heeft de opvouwbare Mate X met 5G aangekondigd

Check de Huawei MWC 2019-livestream

Om 14.00 uur gaat de presentatie van Huawei op het Mobile World Congress van start. Als we de geruchten mogen geloven, presenteert het bedrijf dan de Mate X. Dit is een opvouwbare smartphone die de concurrentie aan moet gaan met de Samsung Galaxy Fold. Daarnaast zou de Huawei Mate X voorzien zijn van 5G-ondersteuning. De keynote kijk je via de YouTube-stream hieronder, die uiteraard ook werkt in onze Android Planet-app.

De vouwbare telefoon van Huawei lijkt het iets anders aan te pakken dan de Samsung Galaxy Fold. Waar de Galaxy Fold eruitziet als een normale smartphone en aan de voorkant een scherm heeft, zit bij het Huawei-toestel het display volledig om de buitenkant. Het gaat dus op een enkel scherm, dat wel vouwbaar is.

Volg ons op MWC 2019

De komende dagen vindt Mobile World Congress plaats, dus kun je op Android Planet een hoop nieuws, hands-ons en meer verwachten over de nieuwste smartphones. Het nieuws lees je onder andere via de website, de Android Planet-app en onze nieuwsbrief.

Het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu