De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Nexus-toestel van Huawei komt ook met 128GB opslag’

Wouter Nijsen
20 september 2015, 11:23
1 min leestijd
‘Nexus-toestel van Huawei komt ook met 128GB opslag’

De Nexus 6P, het verwachte toestel van Huawei en Google, wordt uitgebracht in een 32GB-, 64GB- én 128GB-versie. Daarmee zou het toestel de eerste Nexus-smartphone met 128GB aan opslag zijn.

Lees verder na de advertentie.

Huawei Nexus 128GB

Huawei Nexus foto's

Waar de originele Nexus 6 32GB of 64GB aan opslag had, komt zijn opvolger ook beschikbaar met 128GB aan opslagruimte. Dat meldt althans Android Police op basis van anonieme  bronnen. De 128GB-versie zou logischerwijs veel meer ruimte bieden voor het opslaan van muziek, video`s en apps. De variant wordt volgens de bron wel een stukje duurder, al is het onduidelijk wat de precieze prijzen zullen zijn.

Het is onduidelijk of ook van de Nexus 5X, zoals de nieuwe  Nexus 5 zou gaan heten, een 128GB-versie wordt uitgebracht. Het lijkt er op dat dit toestel verkrijgbaar wordt met slechts 16GB of 32GB aan opslag, dat  niet met een micro-sd-geheugenkaartje uitbreidbaar is.

Meer over de Nexus 6P

De afgelopen weken doken er al verschillende specificaties op van de Nexus 6P. Zo zou de smartphone worden voorzien van een 5,7 inch-scherm (2560 bij 1440 pixels), Snapdragon 810-processor en 3GB aan werkgeheugen. Ook is het aannemelijk dat het Nexus-toestel standaard beschikt over een vingerafdrukscanner.

De nieuwe Nexus 6 wordt waarschijnlijk tijdens het Google-evenement op 29 september onthuld. Daar wordt waarschijnlijk ook meer verteld over Android 6.0 Marshmallow, alsmede de Nexus 5X en nieuwe Chromecast.

Het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Nexus 6P
Huawei Nexus 6P

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu