De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Dit zijn de drie Huawei-aankondigingen op de IFA’

Thomas Haenen
30 augustus 2016, 13:43
1 min leestijd
‘Dit zijn de drie Huawei-aankondigingen op de IFA’

Huawei zal aanstaande donderdag drie nieuwe producten presenteren, zo beweert een doorgaans betrouwbare bron. De Chinese fabrikant zou onder andere een nieuwe productlijn onthullen op het evenement in Berlijn.

Lees verder na de advertentie.

Huawei Nova IFA-evenement

Huawei trapt de IFA-technologiebeurs aanstaande donderdagochtend af met een eigen evenement. De fabrikant onthult daar de Huawei Nova en Huawei Nova Plus, zo bericht de doorgaans betrouwbare telecominsider Evan Blass op Twitter. Huawei zou zich met de twee Android-smartphones vooral willen richten op de vrouwelijke markt.

huawei logo

Geruchten over de Nova-serie zoemen al een tijdje rond. Huawei hoopt met de reeks een nieuwe groep klanten aan te boren. De fabrikant zet al een tijdje stevig in op een modieus design en zou nu voor het eerst duidelijk een focus willen leggen op de vrouwelijke markt.

Enkele Huawei Nova specificaties zijn inmiddels al uitgelekt. Het toestel is waarschijnlijk 5 inch groot, heeft een chip van Huawei zelf en beschikt over 4GB werkgeheugen met 32GB opslagruimte. Wat de fabrikant voor het design gepland heeft is nog onduidelijk.

Huawei MediaPad M3

Tot slot zou ook de Huawei MediaPad M3 op de planning staan. De MediaPad-reeks bestaat uit verschillende tablets die doorgaans niet in Nederland uitgebracht worden. Of de M3 hier zal verschijnen is dus nog onduidelijk. De nieuwe tablet zou beschikken over een 8 inch-scherm, 32GB opslagruimte en 4GB aan werkgeheugen.

Eerder deze week liet de fabrikant al weten geen nieuw product in de Mate-serie te presenteren op het Huawei Nova IFA-evenement. Voorgaande jaren werd de IFA juist wel gebruikt als het platform voor Huawei’s phabletreeks. Vorig jaar werd de Mate S nog gepresenteerd op het evenement. Een eventuele Huawei Mate 9 volgt waarschijnlijk pas later dit jaar.

Lees het laatste nieuws over Huawei

Bron: Evan Blass
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Nova
Huawei Nova

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu