Placeholder
Redactie

Huawei komt binnenkort met de Ideos X3, een goedkopere variant van de Ideos X5. Er zijn nog geen specificaties bekend van de Ideos X3, maar deze zijn waarschijnlijk minder dan de specs van de X5. De Ideos X5 heeft een 800 MHz Qualcomm-processor, Android 2.2, een 3,8 inch touchscreen en een FM-radio. Het is nog onduidelijk of beide toestellen naar Europa komen of dat zij niet verder komen dan de grens van China.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het toestel ziet redelijk strak uit. De grote cameralens en de dunne gegraveerde lijntjes op de achterkant vallen direct op. De voorkant is iets minder origineel, maar oogt op het eerste gezicht stijlvol en niet al te goedkoop.

Huawei meldt dat de Ideos X3 in drie kleuren komt: grijs (zie foto linksboven), rood en blauw. Het toestel is tijdens het Mobile World Congress te bezichtigen. Dit congres start komend weekend in de Spaanse stad Barcelona.

Via: Eurodroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.