Huawei P10 teasers tonen opvallende kleuren, maar niet het design

Thomas Haenen
14 februari 2017, 12:28
2 min leestijd
Huawei P10 teasers tonen opvallende kleuren, maar niet het design

Huawei heeft verschillende teasers voor zijn volgende vlaggenschip vrijgegeven. Daarop is de Huawei P10 zelf nog niet echt te zien, maar krijgen we wel een idee van de vorm én de kleuren.

Lees verder na de advertentie.

Huawei P10 kleuren

De Huawei P10 verschijnt in het blauw, groen en goud, zo suggereren teasers die het bedrijf heeft gedeeld via Twitter. Een set van drie foto’s toont het silhouet van de P10, omringd door verschillende stijlvolle voorwerpen. De foto’s hebben drie verschillende kleuren en Huawei suggereert dat dit ook de kleuren van de P10 zijn.

Het zou een vrij opvallende stap zijn van de fabrikant. Huawei’s smartphones hebben tot nu toe vrij traditionele kleuren gehad, zoals zilver, zwart en goud. Varianten in andere kleuren waren er wel, maar werden slechts zeer beperkt aangeboden. Daarom is het nog even afwachten of de groene en blauwe Huawei P10 wel breed beschikbaar zijn.

Huawei maakte gisteren bekend dat het zijn volgende vlaggenschip eind deze maand al presenteert. De Huawei P10 wordt op zondag 26 februari officieel onthuld, voorafgaand aan het Mobile World Congress. Ook de Huawei Watch 2, voorzien van Android Wear 2.0, wordt daar gepresenteerd.

Het nieuwe model zou onder andere beschikken over een verbeterde camera. Net als bij de Huawei P9 worden deze in samenwerking met de bekende cameramaker Leica ontwikkeld. De P10 beschikt daarnaast over een krachtigere chipset, Android 7.0 en een scherm van zo’n 5,2 inch.

Op het gebied van design hoeven we waarschijnlijk weinig verrassingen te verwachten. Een onofficiële render, gebaseerd op de laatste geruchten, toont een toestel dat sterke gelijkenissen heeft met de Huawei P9. Zo zien we een metalen behuizing, met witte voorkant en relatief grote randen rond het scherm. De dubbele cameralenzen zijn achterop vrijwel bovenaan het toestel te vinden. De Huawei P10 zou daarnaast net als zijn voorganger over een koptelefoonaansluiting beschikken.

Lees het laatste nieuws over Huawei

Bron: 91Mobiles
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei P10
Huawei P10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu